Over ons

MPack BV is een gespecialiseerd bedrijf in verpakkingsmaterialen en machines. Door de jarenlange ervaring op het gebied van industriële verpakkingen is MPack BV in staat om een gedegen advies te geven. Of het nu gaat om verschillende soorten folie, dozen, tape, omsnoeringsmaterialen of beschermende materialen, MPack B.V. levert dit alles tegen gunstige prijzen en met een uitstekende service.

MPack BV levert hoogwaardige kwaliteit op het gebied van industrieel verpakken met strapping- machines, systemen en materialen. Klanttevredenheid en productkwaliteit staan hier op de eerste plaats. Door jarenlange opgebouwde kennis krijgen klanten een deskundig advies bij MPack BV. Bovendien werkt zij alleen met betrouwbare partners en verpakkingsmaterialen van A-kwaliteit voorzien van alle nodige certificaten door haar producenten. Hierdoor kan MPack BV de kwaliteit naar haar klanten garanderen en is hierdoor ook toeleverancier van bedrijven die wereldwijd opereren. Wilt u meer informatie in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op via 038-4478415 of mail naar info@mpack.nl

De 6 zekerheden van Mpack.nl

 

1: Kwaliteitsproducten

De producten in ons assortiment worden getest op kwaliteit door de medewerkers. N.a.v de testen wordt er bepaald of het product in ons assortiment wordt opgenomen. Is dit niet het geval, dan komt het product niet bij ons in de webshop te staan. A-kwaliteit producten voorzien van alle nodige certificaten.

 

2: Goede prijs/kwaliteit verhouding

Doordat wij enkel kwaliteitsproducten leveren en deze groot inkopen kunnen wij uitstekende producten leveren tegen een goede prijs. Kwaliteit en prijs staan hoog in het vaandel bij Mpack.nl.

 

 3: Persoonlijk Contact

Geen wachtrij, geen call center, nee u krijgt direct een medewerker van Mpack.nl aan de telefoon. Een medewerker met verstand van verpakkingsmaterialen. Al klant, of klant worden? U weet zeker dat wij u (willen leren) kennen. U bent bij ons geen nummer, u bent een waardevolle klant.

 

4: Service 

Service is een belangrijk speerpunt. Mpack.nl gaat veel verder dan verpakkingsmaterialen leveren. Ook voor verpakkingsmachines en het onderhoud/beheer van deze machines kunt u terecht bij ons. Uiteraard voorzien de medewerkers van Mpack.nl u van gedegen advies om erachter te komen welke verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines goed aansluiten bij uw onderneming.

 

5: Snelle levering

Voorradige artikelen die voor 17 uur besteld zijn heeft u de volgende werkdag al in huis. Voor internationale zendingen geldt een levertijd van 48 uur.

 

6: 24/7 bereikbaar

Nee ons kantoor sluit niet om vrijdagmiddag 17:00 uur. Ook in de avonduren en weekenden staan de medewerkers van Mpack.nl u graag te woord om informatie te geven over een bestelling of advies te geven over verpakkingen of machines.