Levertijden en verzendkosten

Het versturen van pakketten wordt bij Mpack.nl verzorgd door NedPak. NedPak levert uw pakket of pallet af op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Zij dragen zorg voor een correcte aflevering van uw pakket of pallet, voor nationale zendingen is dit de eerstvolgende werkdag waar internationale zendingen vrijwel binnen 48 uur wordt afgeleverd.

Als u op een doordeweekse dag voor 17:00 uur bestelt en met iDEAL betaalt, en de producten zijn voorradig, dan heeft u uw bestelling in principe binnen 24 uur in huis nadat wij de betaling hebben ontvangen.

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw zending aan te kunnen nemen wordt er bij u een niet thuis bericht achtergelaten door de bezorger. Wanneer het een 2e aanbieding betrof en het pakket kon niet worden afgeleverd, dan u kunt het pakket afhalen bij uw dichtstbijzijnde postkantoor.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten bedragen EUR 9,95 per bestelling tot € 150 bestelwaarde. Hierboven wordt er franco geleverd. De actuele verzendkosten worden altijd getoond in uw winkelwagen.